Štatistiky a ako byť zdraví a fit

Bez procesu nepretržitých premien buniek, neustáleho prelínania sa života a smrti by zázrak ľudského tela neexistoval

Štatistiky z WHO – svetovej zdravotníckej organizácie, ako aj informácie, ktoré povedú k zlepšeniu kvality vášho zdravia. Tak sa na to pozrime spolu:

Výživové hodnoty v našich potravinách klesajú, to všetci vieme

Zároveň stúpajú tzv. civilizačné ochorenia ako:
– cukrovka
– srdcovo – cievne problémy
– nádorové ochorenia
– obezita
– osteoporóza a iné…

Môže za to, nielen pokles výživy, ale aj:

Vedeli ste, že srdcovo-cievne ochorenia spôsobia úmrtnosť až 49% Slovákom? 49% úmrtí na Slovensku je z dôvodu zlyhania srdca. Je to aj pre to, že vysoký tlak, cholesterol, alebo nesprávna funkcia srdca nebolia. Mnohí netušia o nejakom probléme.

Štatistiky hovoria jasne:

Pre to doporučujeme, vytvorte svojmu telu optimálne podmienky, dajte mu šancu. Vaše telo má naštastie schopnosť regenerácie (samoliečenia), ak mu vytvoríte dobré podmienky so správnou výživou a vhodnými doplnkami výživy. Cielená výživa 

Každému sa vekom stráca vápnik, minerály, vitamíny, molekula NO, kolagén a iné..

Má to význam. Prevencia je lepša a aj lacnejšia, ako následná liečba. Zdravé nápoje Activstar

Activstar má 10 ky úžasných produktov. Používajte a užívajte ich priebežne, kvalita vášho zdravia sa výrazne zlepší. Viac informácií 
– synergicky namiešané
– kvalitné extrakty
– nezaťažujú organizmus
– vysoká vstrebateľnosť

BLOG

Vedeli ste, že telo vytvára v dostatočnom množstve Q10 len do 35 roku, je to prvé „kolečko“ cez 5 elementov v 7 ročných intervaloch, potom jeho produkcia klesá a po druhom „kole“, teda po 70 tke ho vyrobí minimum. Čo z toho vyplýva? Po 35 ke minimálne raz do roka 35 dňovú kúru s Q10 a po 70 ke dva až trikrát v roku


Vedeli ste že, človek, ktorý sa lieči na vysoký tlak priemerne zaplatí 40€ mesačne za lieky, ktoré užíva celý život a ešte aj skor zomrie. Stojí za prehodnotenie piť ActivNO drink popri liekoch na tlak a je šanca, že sa ich zbavíte na stálo.

Čo tak si dať radšľej Activ NO každý deň + Activresveratrol vyjde ta to 62 € na predajnej cene, ale do roka sa daš dokopy. Ako člena je to suma 44 €


Vedeli ste, že, Slováci vo veku 55 rokov majú z celej EU najkratší vek zdravého dožitia. Štatistika je robená za posledných 10 rokov

Infomrácie o molekule NO a Covid 19. Chráň seba a rodinu.Chcem viac info

Touto sadou produktou pomôžete svojim cievam, tráveniu a črevám a doplnením tak potrebných minerálov a vitamínov.
OBJEDNAŤ – teraz zľava -3,20 €—————————————————————-

Strava sa nám od 60-tých rokov minulého storočia výrazne zmenila. Pribudlo nám viac Omega 6 ktorá nahradila Omega 3 a nastal nepomer – stratila sa rovnováha medzi týmito dvomi Omegami. 
Activ Omega 3,6,9 + borákový olej  OBJEDNAŤ
————————————————————————
Keď telo plynule zbavujeme toxínov, zápalov, ložísk baktérií a vírusov, parazitov a hlienov a, keď mu stále dodávame potrebné látky, tak sa cíti zdravo, s energiu a bez chorôb.
Podporujeme tak telo k tomu, aby bolo schopné samo sa brániť voči chorobám a poškodeniu. Toto je cesta k pevnému zdraviu, dostatku energie,
dobrej imunite a radostnému životu.

——————————————————————————Zabudnutý Zabudnutý objav nemeckého držiteľa Nobelovej ceny

Základná príčina rakoviny bola oficiálne objavená pred rokom 1923 a jej objaviteľ za to dostal Nobelovu cenu za medicínu. Vie o tom iba malý počet ľudí na svete, pretože táto pravda je pred verejnosťou, bohužiaľ, skrývanie. V roku 1931, nemecký vedec Otto Heinrich Warburg (1883-1970) dostal Nobelovu cenu za objavenie základné príčiny vzniku rakoviny. MUDr. Warburg objavil, že rakovina je výsledkom nefyziologického spôsobu života.

Nefyziologickým spôsobom stravovania (jeme prevažne stravu, ktorá organizmus okysľuje) a fyzickou nečinnosťou sa v tele vytvára kyslé prostredie slabo zásobované kyslíkom.

Kyslosť z buniek vytláča kyslík a nedostatok kyslíka v bunkách zase vytvára kyslé prostredie. MUDr. Warburg povedal: „Nedostatok kyslíka a zakyslenie sú dve strany tej istej mince: ak má niekto jedno, má i to druhé“. Ak ste veľa zakyslenie, automaticky vášmu organizmu chýba kyslík; a keď vám chýba kyslík, tak máte zakyslenie organizmus. Kyslé prostredie je prostredie bez kyslíka.

„Ak odstránite zdravej bunke 35% jej kyslíka, dokážete z nej urobiť rakovinovú bunku iba za dva dni“, tvrdil MUDr. Warburg. „Všetky normálne bunky majú maximálnu potrebu kyslíka, avšak nádorové bunky môžu žiť bez neho. To je pravidlo bez výnimky „.

Tkanivá s nádorom sú kyslé, zatiaľ čo tie zdravé sú zásadité
Vo svojom diele „Metabolizmus nádoru“ MUDr. Warburg uvádza, že všetky karcinogénne formy spĺňajú dve základné podmienky: kyslosť krvi a hypoxii (nedostatok kyslíka pre metabolizmus bunky).

Objavil, že nádorové bunky sú anaeróbne (nevdychujete kyslík) a že nemôžu prežiť v prítomnosti vysokých koncentrácií kyslíka. A že môžu prežiť len s pomocou glukózy a v prostredí bez kyslíka. Preto nádor nie je nič iné, než obranný mechanizmus, ktorého naše bunky používajú, aby prežili v kyslom prostredí, v ktorom je nedostatok kyslíka.

Zdravé bunky žijú v zásaditom prostredí bohatom na kyslík, ktoré umožňuje, aby mohli normálne fungovať. Nádorové bunky žijú v kyslom prostredí chudobnom na kyslík.

Kyslosť a zásaditosť organizmu je výsledkom stravy
Potom, čo je dokončený proces trávenia, vytvára potrava (podľa svojho nutričného profilu) podmienky pre kyslosť či zásaditosť v tele.

Jednoduchšie povedané, zásaditosť organizmu závisí na tom, čo jeme. Kyslé alebo zásadité prostredie sa meria pomocou pH stupnice od 0 do 14, kde 7 je neutrálna zónou. Od 0 do 7 ide o prostredie kyslé, od 7 do 14 zásadité. Aby naše bunky mohli dobre fungovať, potrebujú ľahko zásadité pH, málinko nad 7.

U zdravého človeka dosahuje pH v krvi 7,40 – 7,45. Krv sa neustále sama reguluje, aby neupadla do metabolickej kyslosti. Avšak niektoré potraviny krv okysľujú a znečisťujú organizmus.

Kyselinotvorné potraviny:

Rafinovaný cukor a jeho deriváty. Je zo všetkých potravín najhoršie, pretože neobsahuje bielkoviny, tuky, vitamíny ani minerály, ale len uhľohydráty, ktoré škodia pankrease. Jeho pH je 2,1 (veľmi kyslé).
Mäso (všetky druhy)
Výrobky živočíšneho pôvodu – mlieko, syry, smotana, jogurty atď.
rafinovaná soľ
Rafinovaná múka a všetky jej deriváty, ako sú cestoviny, torty, sušienky a pod.
chleba
margaríny
kofeín
alkohol
tabak
Všetky priemyselné a konzervované potraviny, ktoré obsahujú konzervanty, umelé farbivá a arómy, stabilizátory atď.
Antibiotiká a všeobecne všetky lieky
Zásadotvorné potraviny:

Všetka surová zelenina. Niektoré má síce kyslú chuť, ale v tele sa zmení a stane sa zásaditú.
Ovocie. Napríklad citrón dosahuje v tele veľmi vysokého stupňa zásaditosti (nenechajte sa zmiasť jeho veľmi kyslou chuťou).
Mandle. Sú veľmi zásadité.
Celozrnné obilniny: jedinou zásadotvorná obilninou je proso. Všetky ostatné obilniny sú ľahko kyslé, ale ideálna strava musí obsahovať aj určité percento kyselín, takže je dobré jesť aj trochu obilnín. Všetky obilniny sa musia jesť uvarené.
Med. Má veľmi vysokú zásaditosť.
Chlorofyl. Zelené rastliny obsahujú chlorofyl, ktorý je veľmi zásaditý.
Voda. Je dôležitá pre tvorbu kyslíka. Buďte stále dobre zavodnenie, pite vodu po malých dúškoch po celý deň.
Cvičenie. Cvičenie pomáha udržiavať zásaditosť organizmu, pretože rozvádza kyslík po celom tele. Sedavý spôsob života ničí život.
Chemoterapia nelieči, ale zhoršuje kyslosť organizmu
Chemoterapia okysľuje telo do tej miery, že telo musí siahnuť do svojich zásaditých rezerv, aby neutralizovalo kyslosť. Pritom musí obetovať minerály (vápnik, horčík, draslík), ktoré sa nachádzajú v kostiach, zuboch, končatinách, nechtoch a vlasoch. Preto vidíme zmeny na osobách, ktoré dostávajú chemoterapiu, okrem iného aj padanie vlasov. Ostatné lieky takisto zhoršujú kyslosť organizmu, takže je potrebné sa im vyhýbať, ako len je to možné.

Správna miera pH
Ako už bolo povedané, je úplne nemožné, aby rakovinu dostal človek, ktorý sa stravuje zdravo, pije veľa čistej vody a cvičí. Ak sa chcete správne stravovať, zaistite svojmu telu 60% zásadotvorné stravy a vyhýbajte sa výrobkom, ktoré sú z väčšej časti kyselinotvorné, ako sú sýtené nápoje, sladkosti a produkty rýchleho stravovania. Nepreháňajte to so soľou a používajte ju čo možno najmenej. Keď ste chorí, postarajte sa, aby vaša strava bola zásadotvorná aspoň z 80%. Ak máte nádor, tak sa snažte vytvoriť vo svojom tele čo možno najviac zásadité prostredie. Toho môžete dosiahnuť pomocou stravy, cvičenie, vyhýbanie sa stresu a doplňovaním chlorofylu.

názor odborníkov
„Všetka takzvaná prirodzená úmrtia nie sú nič iné, než konečná miera nasýtenia tela kyslosťou“, povedal George Crile z Clewelandu, jeden z najuznávanejších chirurgov na svete.

„Nespočetné názvy chorôb nie sú dôležité – dôležitá je skutočnosť, že všetky tie choroby majú rovnakú základnú príčinu: nadbytok kyslosti v tele.“ – MUDr. Theodore A. Baroody, v knihe „zvyšujte zásaditosť alebo zomri“ ( „Alcalize or Die“).

„Zvýšená kyslosť organizmu je príčinou všetkých degeneratívnych chorôb. Keď dôjde k porušeniu rovnováhy a organizmus začne ukladať kyslosť a toxické látky vo vyššej miere, než dokáže vylúčiť, potom sa objavujú choroby „- MUDr. Robert O. Young.

Zdroj celostnimedicina.cz

——————————————————————————————

Upozornenie. Tento materiál nie je možné voľne šíriť bez predošlého písomného súhlasu majiteľa ,,Activstar academy,, Spoločnosť Activstar si vyhradzuje všetky práva. Slúži výhradne na vzdelávacie účely

Zároveň upozorňujeme, že postupy v tomto materiály nezaručujú úspech v spoločnosti Activstar, ale mnohým partnerom spoločnosti Activstar pomohli v kariérnom raste v dosahovaných výsledkoch.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *